ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Το 2005 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό λίαν καλώς. Στη συνέχεια και για ένα χρόνο δούλεψε στον στρατό σαν στρατιωτικός Οδοντίατρος και ελεγκτής. Από το 2006 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, σαν Γενικός Χειρούργος Οδοντίατρος με όλο το φάσμα των οδοντιατρικών πράξεων και εξειδίκευση στα εμφυτεύματα.

To 2007 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Temple University, Philadelphia, PA  στην εμφυτευματολογία. Το 2008 έλαβε τον τίτλο του Fellowship της διεθνούς εταιρείας εμφυτευματολόγων, ICOI (www.icoi.org). Το 2009 έλαβε τον ανώτατο τίτλο του Diplomate της ίδιας εταιρείας. Είναι ενεργό μέλος της ICOI Hellas και μέλος του Διοικητικού της συμβουλίου από την ίδρυσή της, το 2008, έως σήμερα.

Συμμετέχει σε σειρά σεμιναρίων και οδοντιατρικών συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τέλος έχει εκλεγέι αναπληρωματικό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο λειτουργεί απο το 2005 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Πήρε τη θέση του παλιού ιατρείου της μητέρας μου, Αικατερίνης Ψαράκη, που εργάστηκε εδώ για πάνω από 30 χρόνια πρίν συνταξιοδοτηθεί.

Ο χώρος διαθέτει 2 κύριες οδοντιατρικές έδρες και μια εφεδρική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Κατασκευάστηκε με πρότυπα και αρχιτεκτονική διεθνών δεδομένων, με γνώμονα όμως, όχι μόνο το να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται.

Τα μηχανήματα του ιατρείου, που ανανεώνονται συνεχώς, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πιστοποιήσεις από Ευρωπαικούς και Αμερικάνικους Οργανισμούς, για να προσφέρουν ποιότητα, ταχύτητα και άνεση στον κάθε ασθενή. Όσον αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε οδοντιατρική εργασία.

Δειτε το Βιογραφικο

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής αποκλειστικά με ραντεβού.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 13.00-21.00 και Τρίτη-Πέμπτη 11.00-21.00.
Τα έκτακτα αντιμετωπίζονται άμεσα, μετά από συνενόηση με τον ιατρό.

210 4910437