ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η Αισθητική οδοντιατρική σε αντίθεση με την Θεραπευτική οδοντιατρική, ασχολείται με προβήματα που αφορούν την όψη του δοντιού ή της οδοντοστοιχίας. Τα πίο κοινά αισθητικά προβλήματα είναι το χρώμα, το σχήμα και οι θέσεις των δοντιών.

Λεύκανση

Το χρώμα των δοντιών είναι αυτό που καποιος μπορεί να αλλάξει πιο έυκολα από τα υπόλοιπα, μιάς και η διαδικασία και τα σύγχρονα υλικά λεύκανσης, μας έχουν δώσει πολλές και απλές λύσεις για να διορθώσουμε το χρώμα στα δόντια. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας είναι πιστοποιημένα από ευρωπαικούς και αμερικανικούς οδοντιατρικούς οργανισμούς και είναι απόλυτα ασφαλή χωρίς να βλάπτουν τα δόντια.

Όψεις πορσελάνης ή ρητίνης

Προβλήματα όσον αφορά στο σχήμα, το χρώμα και τη θέση των δοντιών είναι απόλυτα δυνατό να διορθωθούν, είτε με όψεις ρητίνης ή πορσελάνης, σε ένα ή δύο ραντεβού. Οι όψεις ρητίνης κατασκευάζονται με δύο τρόπους. Είτε στο ιατρείο επι τόπου στο στόμα του ασθενούς με ψυχρά υλικά ή στο εργαστήριο με εργαστηριακές ρητίνες και μετά συγκόλληση τους στα δόντια.

Οι όψεις πορσελάνης είναι προσθέτικές εργασίες πολύ υψηλής αισθητικής, οι οποίες κατασκευάζονται στο εργαστήριο και στη συνέχεια συγκολλόνται στα δόντια.

Η προετοιμασία για να δεχτεί ένα ή περισσότερα δόντια όψεις, είναι απλή, γίνεται σε ένα ραντεβού, πολλές φορές δεν χρειάζεται καν τρόχισμα του δοντιού και περιγράφεται από τους ασθενείς ως μια απ’ τις πιο απλές οδοντιατρικές πράξεις.

Η επιλογή της κατάλληλης  μεθόθου εξαρτάται από το τι θέλουμε να πετύχουμε με τη μέθοδο αυτή και σίγουρα προυποθέτει  μελέτη με τον Οδοντίατρο για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κοσμητική Οδοντιατρική

Τα κοσμήματα στα δόντια είναι μια συνήθεια που τη βρίσκουμε ακόμα στα αρχαία χρόνια. Σήμερα λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας, έχουμε μια πληθώρα επιλογών κοσμημάτων για να τοποθετήσουμε σε φυσικά ή σε τεχνητά δόντια. Η επιβάρυνση στο δόντι για τη διαδικασία αυτή είναι μηδαμινή και τα υλικά που χρησιμοποιούμε, τόσο για την κατασκευή των κοσμημάτων και των στρας, όσο και για την συγκόλληση τους στο δόντι, είναι απόλυτα ασφαλή.

ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο λειτουργεί απο το 2005 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Πήρε τη θέση του παλιού ιατρείου της μητέρας μου, Αικατερίνης Ψαράκη, που εργάστηκε εδώ για πάνω από 30 χρόνια πρίν συνταξιοδοτηθεί.

Ο χώρος διαθέτει 2 κύριες οδοντιατρικές έδρες και μια εφεδρική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Κατασκευάστηκε με πρότυπα και αρχιτεκτονική διεθνών δεδομένων, με γνώμονα όμως, όχι μόνο το να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται.

Τα μηχανήματα του ιατρείου, που ανανεώνονται συνεχώς, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πιστοποιήσεις από Ευρωπαικούς και Αμερικάνικους Οργανισμούς, για να προσφέρουν ποιότητα, ταχύτητα και άνεση στον κάθε ασθενή. Όσον αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε οδοντιατρική εργασία.

Δειτε το Βιογραφικο

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής αποκλειστικά με ραντεβού.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 13.00-21.00 και Τρίτη-Πέμπτη 11.00-21.00.
Τα έκτακτα αντιμετωπίζονται άμεσα, μετά από συνενόηση με τον ιατρό.

210 4910437