ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

OΥΛΙΤΙΔΑ – ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑ

Η ουλίτιδα και οι περιοδοντίτιδα είναι φλεγμονές των ούλων και του των ιστών που περιβάλλουν το δόντι αντίστοιχα. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο ασθένειες πυ διαδέχονται η μια την άλλη.

Τα παθογόνα μικρόβια του στόματος επικάθονται στις επιφάνειες των δοντιών και δημιουργούν ένα φίλμ επάνω τους που ονομάζεται οδοντική πλάκα. Η πλάκα των δοντιών με τη σειρά της προκαλεί αντίδραση του οργανισμού που ονομάζεται φλεγμονή των ούλων ή αλλιώς ουλίτιδα. Η ουλίτιδα δημιουργείται ανά 12-48 ώρες ανάλογα τον ασθενή και έιναι ο λόγος που πρέπει αν βουρτσίζουμε τα δόντια μας 2 φορές την ημέρα.

 

Αν δεν αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ουλίτιδα, εξελίσεται σε μια φλεγμονή όχι μόνο των ούλων, αλλά όλων των ιστών που περιβάλλουν το δόντι και την ονομάζουμε περιοδοντίτιδα (φλεγμονή πέριξ του δοντιού). Η περιοδοντίτιδα αν δεν αντιμετωπιστεί, προκαλεί μη αναστρέψιμες βλάβες τους ιστούς, με αποτέλεσμα την κινητικότητα και την απώλεια των δοντιών με την πάροδο του χρόνου.

ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο λειτουργεί απο το 2005 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Πήρε τη θέση του παλιού ιατρείου της μητέρας μου, Αικατερίνης Ψαράκη, που εργάστηκε εδώ για πάνω από 30 χρόνια πρίν συνταξιοδοτηθεί.

Ο χώρος διαθέτει 2 κύριες οδοντιατρικές έδρες και μια εφεδρική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Κατασκευάστηκε με πρότυπα και αρχιτεκτονική διεθνών δεδομένων, με γνώμονα όμως, όχι μόνο το να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται.

Τα μηχανήματα του ιατρείου, που ανανεώνονται συνεχώς, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πιστοποιήσεις από Ευρωπαικούς και Αμερικάνικους Οργανισμούς, για να προσφέρουν ποιότητα, ταχύτητα και άνεση στον κάθε ασθενή. Όσον αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε οδοντιατρική εργασία.

Δειτε το Βιογραφικο

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής αποκλειστικά με ραντεβού.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 13.00-21.00 και Τρίτη-Πέμπτη 11.00-21.00.
Τα έκτακτα αντιμετωπίζονται άμεσα, μετά από συνενόηση με τον ιατρό.

210 4910437