ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Η προσθετική των δοντίων είναι η ειδικότητα της Οδοντιατρικής που ασχολείτια με την πρόσθεση δοντιών στο στόμα σε περιοχές που λείπουν.

Χωρίζεται στην Κινητή και την Ακίνητη προσθετική, ανάλογα με το εάν η προσθετική εργασία που κατασκευάζεται μπορεί να αφαιρεθέι ή όχι από το στόμα από τον ασθενή.

Όσον αφορά την Κινητή Προσθετική, έχουμε κινητές οδοντοστοιχίες, ολικές ή μερικές. Οι ολικές οδοντοστοιχίες, τοποθετούνται στο στόμα όταν λείπουν όλα τα δόντια, ενώ οι μερικές, όταν λείπουν κάποια από αυτά. Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων στο στόμα του ασθενόυς για την στήριξη των οδοντοστοιχιών αυτών είναι ζωτικής σημασίας, μιας και χωρίς αυτά, η συγκράτηση τους είναι πάρα πολυ μικρή και μειώνεται με τα χρόνια.

Η Ακίνητη προσθετική, αφορά σε στεφάνες και γέφυρες πάνω σε δόντια ή σε εμφυτεύματα. Είναι κατασκευές από πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής που προσομοιάζουν σχεδόν απόλυτα στα φυσικά δόντια.

ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο λειτουργεί απο το 2005 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Πήρε τη θέση του παλιού ιατρείου της μητέρας μου, Αικατερίνης Ψαράκη, που εργάστηκε εδώ για πάνω από 30 χρόνια πρίν συνταξιοδοτηθεί.

Ο χώρος διαθέτει 2 κύριες οδοντιατρικές έδρες και μια εφεδρική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Κατασκευάστηκε με πρότυπα και αρχιτεκτονική διεθνών δεδομένων, με γνώμονα όμως, όχι μόνο το να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται.

Τα μηχανήματα του ιατρείου, που ανανεώνονται συνεχώς, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πιστοποιήσεις από Ευρωπαικούς και Αμερικάνικους Οργανισμούς, για να προσφέρουν ποιότητα, ταχύτητα και άνεση στον κάθε ασθενή. Όσον αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε οδοντιατρική εργασία.

Δειτε το Βιογραφικο

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής αποκλειστικά με ραντεβού.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 13.00-21.00 και Τρίτη-Πέμπτη 11.00-21.00.
Τα έκτακτα αντιμετωπίζονται άμεσα, μετά από συνενόηση με τον ιατρό.

210 4910437