ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ενδοδοντική θεραπεία ή αλλίως απονέυρωση, είναι μία από τις πιο συχνές, αν όχι η πιο συχνή οδοντιατρική πράξη, που εκτελείται στο οδοντιατρείο. Είναι ο λόγος που φέρνει τους περισσότερους ασθενείς έκτακτα στο ιατρείο, πολλές φορές με πόνο ή και με πρήξιμο. Η θεραπεία δεν πονάει, όπως πολλοί ασθενείς πιστεύουν και θα εξηγήσυμε παρακάτω τους λόγους.

Η τερηδόνα, η βασική ασθένεια των δοντιών, όταν προχωρήσει στον πολφό του δοντιού (όπου βρίσκεται και το νεύρο του), προκαλεί μία φλεγμονή σε αυτόν, όπως γίνεται με οποιοδήποτε άλλο παθογόνο μικρόβιο στον οργανισμό μας. Η φλεγμονή είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τη μικροβιακή ‘εισβολή’. Δυστυχώς στην περίπτωση των δοντιών, η φλεγμονή αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, πρέπει λοιπόν να αφαιρέσουμε τον πολφό, να απολυμάνουμε τις ρίζες και να σφραγίσουμε την εργασία μας.

Η διαδικασία αυτή δεν είναι καθόλου απλή και κατά τη γνώμη μου, η πιο απαιτητική για τον γιατρό, οδοντιατρική θεραπεία. Τα σύγχρονα όπλα που διαθέτουμε πλέον και δεν είχαμε παλαιότερα, είναι εξελιγμένα αναισθητικά για να αντιμετωπίσουμε τον οξύ πόνο, ψηφιακά εργαλεία για να δούμε το δόντι στον υπολογιστή με λεπτομέρεια και μηχανοκίνητα μικροεργαλεία για τον γρήγορο, ανώδυνο και αποτελεσματικό καθαρισμό των ριζών. Όλα τα παραπάνω μας βοηθούν στο να σώσουμε και να κρατήσουμε το δόντι στο στόμα με πολύ μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας για χρόνια.

Το απόστημα και ο πόνος του δοντιού δεν έιναι λόγος εξαγωγής του, θεραπεύεται.

Μην βγάζετε τα δόντια σας άσκοπα και ελαφρά τη καρδία, διότι θα έρθει στιγμή που θα σας λείψουν!

ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο λειτουργεί απο το 2005 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Πήρε τη θέση του παλιού ιατρείου της μητέρας μου, Αικατερίνης Ψαράκη, που εργάστηκε εδώ για πάνω από 30 χρόνια πρίν συνταξιοδοτηθεί.

Ο χώρος διαθέτει 2 κύριες οδοντιατρικές έδρες και μια εφεδρική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Κατασκευάστηκε με πρότυπα και αρχιτεκτονική διεθνών δεδομένων, με γνώμονα όμως, όχι μόνο το να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται.

Τα μηχανήματα του ιατρείου, που ανανεώνονται συνεχώς, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πιστοποιήσεις από Ευρωπαικούς και Αμερικάνικους Οργανισμούς, για να προσφέρουν ποιότητα, ταχύτητα και άνεση στον κάθε ασθενή. Όσον αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε οδοντιατρική εργασία.

Δειτε το Βιογραφικο

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής αποκλειστικά με ραντεβού.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 13.00-21.00 και Τρίτη-Πέμπτη 11.00-21.00.
Τα έκτακτα αντιμετωπίζονται άμεσα, μετά από συνενόηση με τον ιατρό.

210 4910437