ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Πρόκειται για κατασκευές από τιτάνιο μεγάλης αντοχής και ειδικής επεξεργασίας οι οποίες τοποθετούνται από τον Οδοντίατρο για να αντικαταστήσουν χαμένες ρίζες δοντιών στο στόμα.

Το τιτάνιο είναι ένα από τα πιό ισχυρά και ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη Ιατρική επιστήμη σε πολλές ειδικότητες, όπως και στην Οδοντιατρική.

Η επιτυχία των εμφυτευμάτων σύμφωνα με νέες έρευνες, αγγίζει το ποσοστό του 98%, ενώ υπάρχουν εμφυτεύματα σε στόματα ασθενών για πάνω απο 40 χρόνια.

 

Πλεονεκτήματα

-Η διαδικασία της εμφύτευσης είναι σύντομη και πολύ απλή για τον ασθενή.

-Έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και μεγάλη μακροβιότητα

-Δίνουν δυνατότητα για πολλές προσθετικές λύσεις, όπως στεφάνες, γέφυρες πορσελάνης ή ακόμα και ολικές οδοντοστοιχίες.

-Δεν τροχίζονται διπλανά δόντια

-Τοποθετούνται την ημέρα της εξαγωγής του δοντιού

 

Ποιοί μπορούν να δεχτούν εμφυτεύματα

Εμφυτέυματα μπορούν να δεχτούν όλοι οι άνθρωποι άνω των 18 ετών. Προϋπόθεση να έχει γίνει μια σωστή ανάλυση του ιατρικού ιστορικού από τον θεράποντα ιατρό. Με βάση έναν απλό ακινογραφικό και κλινικό έλεγχο, ο ασθενής είναι έτοιμος να δεχτεί τα εμφυτέυματα.

 

Τι εμφυτεύματα τοποθετούνται στο ιατρείο μας

Τα εμφυτεύματα που επιλέγονται στο ιατρείο μας, είναι αποκλειστικά ευρωπαϊκής ή αμερικανικής κατασκεύης και μάλιστα από εργοστάσια που εδρεύουν στις μεγαλύτερες ευρωπαικές χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία) ή την ίδια την Αμερική. Οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν είναι ευρέως αναγνωρισμένες στην Οδοντιατρική κοινότητα και από τις πρώτες σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, για το λόγο αυτό και προσφέρουν εγγύηση για τα εμφυτεύματα τους. Ρωτήστε μας περισσότερα για τη σημασία επιλογής ενός τέτοιου εμφυτεύματος σε σχέση με τις δεκάδες εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά.

ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο λειτουργεί απο το 2005 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Πήρε τη θέση του παλιού ιατρείου της μητέρας μου, Αικατερίνης Ψαράκη, που εργάστηκε εδώ για πάνω από 30 χρόνια πρίν συνταξιοδοτηθεί.

Ο χώρος διαθέτει 2 κύριες οδοντιατρικές έδρες και μια εφεδρική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Κατασκευάστηκε με πρότυπα και αρχιτεκτονική διεθνών δεδομένων, με γνώμονα όμως, όχι μόνο το να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται.

Τα μηχανήματα του ιατρείου, που ανανεώνονται συνεχώς, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πιστοποιήσεις από Ευρωπαικούς και Αμερικάνικους Οργανισμούς, για να προσφέρουν ποιότητα, ταχύτητα και άνεση στον κάθε ασθενή. Όσον αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε οδοντιατρική εργασία.

Δειτε το Βιογραφικο

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής αποκλειστικά με ραντεβού.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 13.00-21.00 και Τρίτη-Πέμπτη 11.00-21.00.
Τα έκτακτα αντιμετωπίζονται άμεσα, μετά από συνενόηση με τον ιατρό.

210 4910437